Novosti

Akcije

Informacije

Oprema za LG G Flex 2

V rubriki se nahaja dodatna oprema, katera je primerna za mobilnik LG G Flex 2. V ponudbi etuiji, torbice, zaščitna stekla, ovitki, zaščitne folije in druga oprema za aparat LG G Flex 2.

Oprema za LG G Flex 2 23 izdelkov.

Prikazujem 1 - 23 od 23 izdelkov
 • 3,65 € Na zalogi
  Novo

  Stylus Pisalo za zaslon na dotik s kemičnim svinčnikom. Barva: srebrna

  3,65 €
  Na zalogi
 • 3,99 € Na zalogi

  Zaščitna folija ekrana za LG G Flex2 .  V paketu 1x zaščitna folija.

  3,99 €
  Na zalogi
 • 9,99 € Na zalogi
  Znižano!

  Slušalke Tel1  HF. Standardni 3,5 mm vhod se prilega na vse mobilne aparate z 3,5 mm jack -vhodom. Ustrezajo za Apple, Samsung, Sony Xperia, Htc, Lg, Nokia, Huawei, Alcatel in ostale telefone, predvajalnike ,tablice (vse, ki imajo standardni vhod za slušalke 3,5mm). Srebrna barva.

  9,99 €
  Na zalogi
 • 9,99 € Na zalogi

  Slušalke Tel1  HF. Standardni 3,5 mm vhod se prilega na vse mobilne aparate z 3,5 mm jack -vhodom. Ustrezajo za Apple, Samsung, Sony Xperia, Htc, Lg, Nokia, Huawei, Alcatel in ostale telefone, predvajalnike ,tablice (vse, ki imajo standardni vhod za slušalke 3,5mm). Zlata barva.

  9,99 €
  Na zalogi
 • 5,99 € Na zalogi

  Zaščitna Folija ekrana za LG G Flex2  .V kompletu sta dve zaščitni foliji.2x Folija ekrana.

  5,99 €
  Na zalogi
 • 9,99 € Na zalogi

  Etui za LG G Flex2 narejen iz okoljsko nestrupenega TPU materiala, svilnato gladka površina in ultra tanek.Prosojen,enostaven za uporabo,izrezi in dostop do vseh funkcij .Prozorna barva.Material Tpu tanek 0,6mm in vzdržljiv. Proizvajalec Nillkin.

  9,99 €
  Na zalogi
 • 11,92 € Na zalogi

  Športna torbica Armband large. Ali poslušate nekatere od svojih navdihujočih melodij, ali čakate pomemben telefonski klic med tekom in športnimi aktivnosti - ta torbica - Armband zagotavlja vse to ... Univerzalna. Črna barva.

  11,92 €
  Na zalogi
 • 9,99 € Na zalogi

  Slušalke Tel1  HF. Standardni 3,5 mm vhod se prilega na vse mobilne aparate z 3,5 mm jack -vhodom. Ustrezajo za Apple, Samsung, Sony Xperia, Htc, Lg, Nokia, Huawei, Alcatel in ostale telefone, predvajalnike ,tablice (vse, ki imajo standardni vhod za slušalke 3,5mm). Črna barva.

  9,99 €
  Na zalogi
 • 14,99 € Na zalogi

  Zunanji multimedijski zvočnik za mobilne telefone,tablice in druge naprave, opremljene z bluetooth povezavo. Zvočnik je dodatno opremljen z vhodom USB, ki omogoča uporabo zunanjih USB medijev in pomnilniških kartic MICRO SD do 32 GB, kar nam dajeneomejene možnosti za poslušanje glasbe.

  14,99 €
  Na zalogi
 • 8,49 € 9,99 € -15% Ni na zalogi
  Znižano!

  Standardni 3,5 mm vhod se prilega na vse mobilne aparate z 3,5 mm jack -vhodom. Ustrezajo za Apple,Samsung,Sony Xperia,Htc,Lg,Nokia,Huawei,Alcatel ,ostale predvajalnike ,tablice (vse, ki imajo standardni vhod za slušalke 3,5mm).Bela barva

  8,49 € 9,99 € -15%
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 35,96 € 39,96 € -10% Ni na zalogi
  Znižano!

  Odlična Original LG flip zaščita za Vaš LG G Flex2. LG Quick Circle. Priročna torbica vam omogoča dostop -Quick Circle-do zaslona,ogled dohodnih klicev in sporočil ,prejem klica, ne da bi morali odpreti sprednji flip. Titan barva CCF-620

  35,96 € 39,96 € -10%
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 17,99 € Ni na zalogi

  Ringke Slim - je najbolj priljubljena linija zaščite za model LG G Flex2, ohrani minimalističen dizajn. Narejen je iz trpežnega polikarbonata in je zelo lahek in ultra-tanek. Barva: Crystal Clear-Prozoren +Priložena folija za ekran.

  17,99 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 17,99 € Ni na zalogi

  Ringke Slim - je najbolj priljubljena linija zaščite za model LG G Flex2, ohrani minimalističen dizajn. Narejen je iz trpežnega polikarbonata in je zelo lahek in ultra-tanek. Barva: Black/Črna +Priložena folija za ekran. 

  17,99 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 17,99 € Ni na zalogi

  Kvalitetno Kaljeno Steklo za LG G Flex2 je narejeno z najmodernejšo tehnologijo,laserskim izrezom.Premium kvaliteta.Zahvaljujoč 9H trdote varuje zaslon,pred zelo močnimi praskami, prahom in umazanijo.Kaljeno steklo Nillkin za LG G Flex2. Samo 0,3mm debeline.Kaljeno steklo za zaščito ekrana.

  17,99 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 19,99 € Ni na zalogi

  Ringke Fusion - je najbolj priljubljena linija zaščite za model LG G Flex2,ohrani minimalističen dizajn.Narejen je iz trpežnega in mehkega TPU materiala, ki varno obdaja celotno napravo in ki zagotavlja najvišjo zaščito in odličen oprijem, zadnji del iz polikarbonata. Barva: Crystal Clear/zadnji del prozoren. Priložena folija za zaščito ekrana LG G Flex2.

  19,99 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 19,99 € Ni na zalogi

  Ringke Fusion - je najbolj priljubljena linija zaščite za model LG G Flex2,ohrani minimalističen dizajn.Narejen je iz trpežnega in mehkega TPU materiala, ki varno obdaja celotno napravo in ki zagotavlja najvišjo zaščito in odličen oprijem, zadnji del iz polikarbonata. Barva: Smoke Black/zadnji del prozoren. Priložena folija za zaščito ekrana LG G Flex2.

  19,99 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 7,98 € Ni na zalogi

  Ovitek za LG G Flex2 narejen iz TPU materiala in ultra tanek. Prosojen,enostaven za uporabo,izrezi in dostop do vseh funkcij  aparata. Prozorna barva. Material Tpu tanek 0,3mm. Barva Prozorna.

  7,98 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 35,97 € Ni na zalogi

  Odlična Original LG flip zaščita za Vaš LG G Flex2. LG Quick Circle. Priročna torbica vam omogoča dostop -Quick Circle-do zaslona,ogled dohodnih klicev in sporočil ,prejem klica, ne da bi morali odpreti sprednji flip. Rdeča barva CCF-620 Red H955.

  35,97 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 19,98 € Ni na zalogi

  Odličen paket za LG G Flex2, ki vsebuje Ovitek za LG G Flex2 narejen iz TPU materiala proizvajalca Nillkin. Prozorna barva. Material Tpu tanek 0,6mm in vzdržljiv + Kvalitetno Zaščitno Kaljeno Steklo za LG G Flex2 proizvajalca Nillkin. Odlična in elegantna zaščita vašega aparata.

  19,98 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 11,90 € Ni na zalogi

  Preklopna torbica "Slim" za LG G Flex 2, barvita zasnova. Priročni žepki za 2 kartici, vizitke, denar. Črna barva. Odlična torbica in zaščita za vaš mobilnik. Notranji del Tpu slikon ponuja dodatno zaščito aparata.

  11,90 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 39,99 € Ni na zalogi

  Power Bank polnilec z vgrajeno litium-ion polymer baterijo in vgrajenim brezžičnim polnjenjem za telefone.Telefon mora podpirati brezžično polnjenje ali imeti vgrajeno sprejemno ploščico(tuljavo) za polnjenje. Bele barve.

  39,99 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 9,99 € Ni na zalogi

  Slušalke Tel1  HF. Standardni 3,5 mm vhod se prilega na vse mobilne aparate z 3,5 mm jack -vhodom. Ustrezajo za Apple, Samsung, Sony Xperia, Htc, Lg, Nokia, Huawei, Alcatel in ostale telefone, predvajalnike ,tablice (vse, ki imajo standardni vhod za slušalke 3,5mm). Zelena barva.

  9,99 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 9,99 € Ni na zalogi

  Slušalke Tel1  HF. Standardni 3,5 mm vhod se prilega na vse mobilne aparate z 3,5 mm jack -vhodom. Ustrezajo za Apple, Samsung, Sony Xperia, Htc, Lg, Nokia, Huawei, Alcatel in ostale telefone, predvajalnike ,tablice (vse, ki imajo standardni vhod za slušalke 3,5mm). Modra barva.

  9,99 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
Prikazujem 1 - 23 od 23 izdelkov