Oprema za Samsung Galaxy S7

V rubriki se nahaja dodatna oprema, katera je primerna za mobilnik Samsung Galaxy S7.

Oprema za Samsung Galaxy S7 56 izdelkov.

Prikazujem 1 - 56 od 56 izdelkov
 • 4,96 € Na zalogi

  Preprost in eleganten namizni podstavek za vaš mobilni telefon izdelan iz PLA. Zlata barva. Ustreza za večino mobilnih telefonov. Telefon lahko na podstavek namestimo v pokončni ali ležeči položaj. Oblika čevlja z visoko peto

  4,96 €
  Na zalogi
 • 7,44 € Na zalogi

  Elegantno namizno stojalo za vaš mobilni telefon izdelan iz PLA. Bela barva. Ustreza za večino mobilnih telefonov. Telefon lahko na stojalo namestimo v pokončni ali ležeči položaj.

  7,44 €
  Na zalogi
 • 8,99 € 9,99 € -10% Na zalogi
  1 Ocena(e)

  Preprost in eleganten namizni podstavek za vaš mobilni telefon izdelan iz kombinacije PLA in lesa. Zelena barva. Ustreza za večino mobilnih telefonov. Telefon lahko na podstavek namestimo v pokončni ali ležeči položaj.

  8,99 € 9,99 € -10%
  Znižana cena!
  Na zalogi
 • 12,99 € Na zalogi

  Dvojna zaščita, Dual ARMOR za Samsung Galaxy S7 s funkcijo stojala. Notranji del Tpu silikon z ojačanim zunanjim delom PC polikarbonat, ki se namesti po želji.  Funkcija stojala. Dostop do vseh funkcij, polnjenje, slušalke, glasnost, itd. Bela barva.

  12,99 €
  Na zalogi
 • 12,99 € Na zalogi

  Dvojna zaščita, Dual ARMOR za Samsung Galaxy S7 s funkcijo stojala. Notranji del Tpu silikon z ojačanim zunanjim delom PC polikarbonat, ki se namesti po želji.  Funkcija stojala. Dostop do vseh funkcij, polnjenje, slušalke, glasnost, itd. Modra barva.

  12,99 €
  Na zalogi
 • 8,99 € 9,99 € -10% Na zalogi

  Preprost in eleganten namizni podstavek za vaš mobilni telefon izdelan iz kombinacije PLA in lesa. Modra barva. Ustreza za večino mobilnih telefonov. Telefon lahko na podstavek namestimo v pokončni ali ležeči položaj.

  8,99 € 9,99 € -10%
  Znižana cena!
  Na zalogi
 • 8,99 € 9,99 € -10% Na zalogi

  Preprost in eleganten namizni podstavek za vaš mobilni telefon izdelan iz kombinacije PLA in lesa. Neon rdeča barva. Ustreza za večino mobilnih telefonov. Telefon lahko na podstavek namestimo v pokončni ali ležeči položaj.

  8,99 € 9,99 € -10%
  Znižana cena!
  Na zalogi
 • 3,65 € Na zalogi

  Stylus Pisalo za zaslon na dotik s kemičnim svinčnikom. Barva: srebrna

  3,65 €
  Na zalogi
 • 8,99 € 9,99 € -10% Na zalogi

  Preprost in eleganten namizni podstavek za vaš mobilni telefon izdelan iz kombinacije PLA in lesa. Črna barva. Ustreza za večino mobilnih telefonov. Telefon lahko na podstavek namestimo v pokončni ali ležeči položaj.

  8,99 € 9,99 € -10%
  Znižana cena!
  Na zalogi
 • 8,99 € 9,99 € -10% Na zalogi

  Preprost in eleganten namizni podstavek za vaš mobilni telefon izdelan iz kombinacije PLA in lesa. Bela barva. Ustreza za večino mobilnih telefonov. Telefon lahko na podstavek namestimo v pokončni ali ležeči položaj.

  8,99 € 9,99 € -10%
  Znižana cena!
  Na zalogi
 • 9,99 € Na zalogi

  Preprost in eleganten namizni podstavek - trikot za mobilni telefon izdelan iz kombinacije PLA in lesa. Ustreza za večino mobilnih telefonov. Pink barva.

  9,99 €
  Na zalogi
 • 13,94 € Na zalogi

  Preklopna torbica Etui za Samsung Galaxy S7, barvita zasnova. Priročni žepki za 2 kartici, vizitke, denar. Rdeča barva. Odlična torbica in zaščita za vaš mobilnik. Notranji del Tpu slikon ponuja dodatno zaščito aparata.

  13,94 €
  Na zalogi
 • 13,94 € Na zalogi

  Preklopna torbica Etui za Samsung Galaxy S7, barvita zasnova. Priročni žepki za 2 kartici, vizitke, denar. Modra barva. Odlična torbica in zaščita za vaš mobilnik. Notranji del Tpu slikon ponuja dodatno zaščito aparata.

  13,94 €
  Na zalogi
 • 12,99 € Na zalogi

  Dvojna zaščita, Dual ARMOR za Samsung Galaxy S7 s funkcijo stojala. Notranji del Tpu silikon z ojačanim zunanjim delom PC polikarbonat, ki se namesti po želji.  Funkcija stojala. Dostop do vseh funkcij, polnjenje, slušalke, glasnost, itd. Rdeča barva.

  12,99 €
  Na zalogi
 • 9,99 € Na zalogi
  Znižano!

  Slušalke Tel1  HF. Standardni 3,5 mm vhod se prilega na vse mobilne aparate z 3,5 mm jack -vhodom. Ustrezajo za Apple, Samsung, Sony Xperia, Htc, Lg, Nokia, Huawei, Alcatel in ostale telefone, predvajalnike ,tablice (vse, ki imajo standardni vhod za slušalke 3,5mm). Srebrna barva.

  9,99 €
  Na zalogi
 • 9,99 € Na zalogi

  Slušalke Tel1  HF. Standardni 3,5 mm vhod se prilega na vse mobilne aparate z 3,5 mm jack -vhodom. Ustrezajo za Apple, Samsung, Sony Xperia, Htc, Lg, Nokia, Huawei, Alcatel in ostale telefone, predvajalnike ,tablice (vse, ki imajo standardni vhod za slušalke 3,5mm). Zlata barva.

  9,99 €
  Na zalogi
 • 12,99 € Na zalogi

  Dvojna zaščita, Dual ARMOR za Samsung Galaxy S7 s funkcijo stojala. Notranji del Tpu silikon z ojačanim zunanjim delom PC polikarbonat, ki se namesti po želji.  Funkcija stojala. Dostop do vseh funkcij, polnjenje, slušalke, glasnost, itd. Zelena barva.

  12,99 €
  Na zalogi
 • 9,99 € Na zalogi

  Preprost in eleganten namizni podstavek za vaš mobilni telefon izdelan iz kombinacije PLA in lesa. Pink barva. Ustreza za večino mobilnih telefonov. Telefon lahko na podstavek namestimo v pokončni ali ležeči položaj.

  9,99 €
  Na zalogi
 • 15,90 € Na zalogi

  Stojalo za telefon. Preprosta rešitev za zajemanje fotografij in snemanje s pametnim telefonom. Črna barva.

  15,90 €
  Na zalogi
 • 29,99 € Na zalogi

  Urban Armor Gear za Samsung Galaxy S7 močna TPU polikarbonatna zunanja lupina z mehkim jedrom odpornim na udarce . Izpolnjuje vojaške drop- testne standarde. Barva: Rust / oranžna. Ustreza za aparat Samsung Galaxy S7.

  29,99 €
  Na zalogi
 • 14,99 € Na zalogi

  3mk Flexible zaščitno steklo za Samsung Galaxy S7 ponuja najboljšo zaščito ekrana Galaxy S7. Inovativni keramični zaščitni sloj ponuja trdoto na ravni 7H. Ultra tanko steklo 0,2 mm. Namestitev brez mehurčkov zahvaljujoč Fit-V ™ tehnologiji. Safe elastic glass-Elastično steklo, komaj vidno na zaslonu vašega Samsung Galaxy S7.

  14,99 €
  Na zalogi
 • 14,99 € 19,98 € -25% Na zalogi

  Ringke Fusion - je najbolj priljubljena linija zaščite za model Samsung Galaxy S7, ohrani minimalističen dizajn. Narejen je iz trpežnega in mehkega TPU materiala, ki varno obdaja celotno napravo, ki zagotavlja najvišjo zaščito in odličen oprijem, zadnji del prozoren iz polikarbonata. Barva: Crystal Clear. Priložena folija za zaščito ekrana vašega...

  14,99 € 19,98 € -25%
  Znižana cena!
  Na zalogi
 • 14,99 € 19,98 € -25% Na zalogi

  Ultra Slim Dual Armor Ovitek za Samsung Galaxy S7. Narejen iz premium materialov. Dvojni sloj zaščite premium kakovosti, polikarbonatna zunanja plast z izboljšano notranjo plastjo termoplastičnega poliuretana (TPU), ponuja odlično zaščito za mobilnik Samsung Galaxy S7. Etui v srebrni barvi.

  14,99 € 19,98 € -25%
  Znižana cena!
  Na zalogi
 • 13,94 € Na zalogi

  Preklopna torbica Etui za Samsung Galaxy S7, barvita zasnova. Priročni žepki za 2 kartici, vizitke, denar. Pink barva. Odlična torbica in zaščita za vaš mobilnik. Notranji del Tpu slikon ponuja dodatno zaščito aparata.

  13,94 €
  Na zalogi
 • 12,99 € Na zalogi

  Dvojna zaščita, Dual ARMOR za Samsung Galaxy S7 s funkcijo stojala. Notranji del Tpu silikon z ojačanim zunanjim delom PC polikarbonat, ki se namesti po želji.  Funkcija stojala. Dostop do vseh funkcij, polnjenje, slušalke, glasnost, itd. Črna barva.

  12,99 €
  Na zalogi
 • 13,98 € Na zalogi

  Etui "Alu" za Samsung Galaxy S7. Edinstvena zasnova, cool design naredi vaš mobilni telefon bolj privlačen in nenavaden. Natančni izrezi, dvodelno oblikovan, nudi enostavno vstavljanje in odstranjevanje, Ultra-tanek ,ki se odlično prilega vašemu mobilnemu aparatu. Bumper srebrne barve ponuja zaščito robov in zadnjega dela za vaš aparat Samsung Galaxy S7.

  13,98 €
  Na zalogi
 • 8,99 € Na zalogi

  Silikonski etui "Love" za Samsung Galaxy S7. Odlična in elegantna zaščita. Zaščita zadnjega dela in robov vašega mobilnika. Etui z motivom "Love".

  8,99 €
  Na zalogi
 • 11,92 € Na zalogi

  Športna torbica Armband large. Ali poslušate nekatere od svojih navdihujočih melodij, ali čakate pomemben telefonski klic med tekom in športnimi aktivnosti - ta torbica - Armband zagotavlja vse to ... Univerzalna. Črna barva.

  11,92 €
  Na zalogi
 • 9,99 € Na zalogi

  Slušalke Tel1  HF. Standardni 3,5 mm vhod se prilega na vse mobilne aparate z 3,5 mm jack -vhodom. Ustrezajo za Apple, Samsung, Sony Xperia, Htc, Lg, Nokia, Huawei, Alcatel in ostale telefone, predvajalnike ,tablice (vse, ki imajo standardni vhod za slušalke 3,5mm). Črna barva.

  9,99 €
  Na zalogi
 • 10,99 € Na zalogi

  Silikon Etui 360 pokriva sprednjo in zadnjo stran mobilnika Samsung Galaxy S7. Odlična in elegantna zaščita. Odlična zaščita vašega mobilnika. Prozorna barva. TPU Ultra tanek 0,3mm /Prozorna. Ustreza za Samsung Galaxy S7.

  10,99 €
  Na zalogi
 • 15,90 € Na zalogi

  Stojalo za telefon. Preprosta rešitev za zajemanje fotografij in snemanje s pametnim telefonom. Zelena barva.

  15,90 €
  Na zalogi
 • 9,99 € Ni na zalogi

  Kvalitetno Zaščitno Steklo Samsung Galaxy S7 je narejeno z najmodernejšo tehnologijo, laserskim izrezom. Premium kvaliteta. Zahvaljujoč 9H trdote varuje zaslon pred zelo močnimi praskami, prahom in umazanijo. Kaljeno steklo za zaščito zaslona vašega aparata Samsung Galaxy S7. Samo 0,3mm debeline.

  9,99 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 15,99 € Ni na zalogi

  Premium zaščitni etui za Samsung Galaxy S7, narejen iz kvalitetnih materialov TPU, (High Quality Thermoplastic Polyurethane), ki ščiti vašo napravo pred praskami in odrgninami. Mehak na otip in zelo trpežen material. Odlična zaščita za Samsung Galaxy S7 v črni barvi.

  15,99 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 15,99 € Ni na zalogi

  Premium zaščitni etui za Samsung Galaxy S7, narejen iz kvalitetnih materialov TPU, (High Quality Thermoplastic Polyurethane), ki ščiti vašo napravo pred praskami in odrgninami. Mehak na otip in zelo trpežen material. Odlična zaščita za Samsung Galaxy S7 v sivi barvi.

  15,99 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 15,99 € Ni na zalogi

  Premium zaščitni etui za Samsung Galaxy S7, narejen iz kvalitetnih materialov TPU, (High Quality Thermoplastic Polyurethane), ki ščiti vašo napravo pred praskami in odrgninami. Mehak na otip in zelo trpežen material. Odlična zaščita za Samsung Galaxy S7 v transparentno beli barvi.

  15,99 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 15,99 € Ni na zalogi

  Premium zaščitni etui za Samsung Galaxy S7, narejen iz kvalitetnih materialov TPU, (High Quality Thermoplastic Polyurethane), ki ščiti vašo napravo pred praskami in odrgninami. Mehak na otip in zelo trpežen material. Odlična zaščita za Samsung Galaxy S7 v modri barvi.

  15,99 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 29,99 € Ni na zalogi

  Urban Armor Gear za Samsung Galaxy S7 močna TPU polikarbonatna zunanja lupina z mehkim jedrom odpornim na udarce . Izpolnjuje vojaške drop- testne standarde. Barva: črna. Ustreza za aparat Samsung Galaxy S7.

  29,99 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 29,99 € Ni na zalogi

  Urban Armor Gear za Samsung Galaxy S7 močna TPU polikarbonatna zunanja lupina z mehkim jedrom odpornim na udarce . Izpolnjuje vojaške drop- testne standarde. Barva: ICE / Prozoren. Ustreza za aparat Samsung Galaxy S7.

  29,99 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 29,99 € Ni na zalogi

  Urban Armor Gear za Samsung Galaxy S7 močna TPU polikarbonatna zunanja lupina z mehkim jedrom odpornim na udarce . Izpolnjuje vojaške drop- testne standarde. Barva: White / bela. Ustreza za aparat Samsung Galaxy S7.

  29,99 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 14,99 € 19,98 € -25% Ni na zalogi

  Ultra Slim Dual Armor Ovitek za Samsung Galaxy S7. Narejen iz premium materialov. Dvojni sloj zaščite premium kakovosti, polikarbonatna zunanja plast z izboljšano notranjo plastjo termoplastičnega poliuretana (TPU), ponuja odlično zaščito za mobilnik Samsung Galaxy S7. Etui v črni barvi.

  14,99 € 19,98 € -25%
  V košarico Več
  Znižana cena!
  Ni na zalogi
 • 15,99 € Ni na zalogi

  Preklopna torbica "Roar Fancy Diary" za Samsung Galaxy S7. Narejen je iz visoko kakovostnega sintetičnega materiala, notranji del TPU (termoplastični poliuretan) ponuja dodatno zaščito. Odličen barvni vzorec, notranji predalčki za kartice, magnetno zapiranje, okno za pogled na dogajanje, kvalitetna izdelava. Črna barva.  Ustreza za Samsung Galaxy S7.

  15,99 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 15,99 € Ni na zalogi

  Preklopna torbica "Roar Fancy Diary" za Samsung Galaxy S7. Narejen je iz visoko kakovostnega sintetičnega materiala, notranji del TPU (termoplastični poliuretan) ponuja dodatno zaščito. Odličen barvni vzorec, notranji predalčki za kartice, magnetno zapiranje, okno za pogled na dogajanje, kvalitetna izdelava. Rdeča barva.  Ustreza za Samsung Galaxy S7.

  15,99 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 15,99 € Ni na zalogi

  Preklopna torbica "Roar Fancy Diary" za Samsung Galaxy S7. Narejen je iz visoko kakovostnega sintetičnega materiala, notranji del TPU (termoplastični poliuretan) ponuja dodatno zaščito. Odličen barvni vzorec, notranji predalčki za kartice, magnetno zapiranje, okno za pogled na dogajanje, kvalitetna izdelava. Vijola barva.  Ustreza za Samsung Galaxy S7.

  15,99 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 15,99 € Ni na zalogi

  Preklopna torbica "Roar Fancy Diary" za Samsung Galaxy S7. Narejen je iz visoko kakovostnega sintetičnega materiala, notranji del TPU (termoplastični poliuretan) ponuja dodatno zaščito. Odličen barvni vzorec, notranji predalčki za kartice, magnetno zapiranje, okno za pogled na dogajanje, kvalitetna izdelava. Zelena barva.  Ustreza za Samsung Galaxy S7.

  15,99 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 15,99 € Ni na zalogi

  Preklopna torbica "Roar Fancy Diary" za Samsung Galaxy S7. Narejen je iz visoko kakovostnega sintetičnega materiala, notranji del TPU (termoplastični poliuretan) ponuja dodatno zaščito. Odličen barvni vzorec, notranji predalčki za kartice, magnetno zapiranje, okno za pogled na dogajanje, kvalitetna izdelava. Pink barva.  Ustreza za Samsung Galaxy S7.

  15,99 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 6,96 € Ni na zalogi

  Silikon Etui zaščita za Samsung Galaxy S7. Odlična in elegantna zaščita. Odlična zaščita vašega mobilnika. Transparent-Clear barva. TPU Ultra tanek 0,3mm /Prozoren.

  6,96 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 16,99 € Ni na zalogi

  Torbica "Book style" za Samsung Galaxy S7. Elegantna zaščita pred udarci, praskami in drugimi poškodbami. Integriran predal za shranjevanje vizitk, bankovcev, osebne izkaznice. Izrezi in dostop do vseh funkcij vašega mobilnika. Torbica v  beli barvi.

  16,99 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 16,99 € Ni na zalogi

  Torbica "Book style" za Samsung Galaxy S7. Elegantna zaščita pred udarci, praskami in drugimi poškodbami. Integriran predal za shranjevanje vizitk, bankovcev, osebne izkaznice. Izrezi in dostop do vseh funkcij vašega mobilnika. Torbica v  črni barvi.

  16,99 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 16,99 € Ni na zalogi

  Torbica "Book style" za Samsung Galaxy S7. Elegantna zaščita pred udarci, praskami in drugimi poškodbami. Integriran predal za shranjevanje vizitk, bankovcev, osebne izkaznice. Izrezi in dostop do vseh funkcij vašega mobilnika. Torbica v  zlati barvi.

  16,99 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 13,98 € Ni na zalogi

  Etui "Alu" za Samsung Galaxy S7. Edinstvena zasnova, cool design naredi vaš mobilni telefon bolj privlačen in nenavaden. Natančni izrezi, dvodelno oblikovan, nudi enostavno vstavljanje in odstranjevanje, Ultra-tanek ,ki se odlično prilega vašemu mobilnemu aparatu. Bumper zlate barve ponuja zaščito robov in zadnjega dela za vaš aparat Samsung Galaxy S7.

  13,98 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 8,99 € Ni na zalogi

  Silikonski etui "Purple Rose" za Samsung Galaxy S7. Odlična in elegantna zaščita. Zaščita zadnjega dela in robov vašega mobilnika. Etui z motivom "Purple Rose".

  8,99 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 3,99 € Ni na zalogi

  Zaščitna folija ekrana Samsung Galaxy S7. V paketu 1x zaščitna folija. Preprečuje praske in razne odrgnine na ekranu vašega aparata Samsung Galaxy S7.

  3,99 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 8,49 € 9,99 € -15% Ni na zalogi
  Znižano!

  Standardni 3,5 mm vhod se prilega na vse mobilne aparate z 3,5 mm jack -vhodom. Ustrezajo za Apple,Samsung,Sony Xperia,Htc,Lg,Nokia,Huawei,Alcatel ,ostale predvajalnike ,tablice (vse, ki imajo standardni vhod za slušalke 3,5mm).Bela barva

  8,49 € 9,99 € -15%
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 39,99 € Ni na zalogi

  Power Bank polnilec z vgrajeno litium-ion polymer baterijo in vgrajenim brezžičnim polnjenjem za telefone.Telefon mora podpirati brezžično polnjenje ali imeti vgrajeno sprejemno ploščico(tuljavo) za polnjenje. Bele barve.

  39,99 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 9,99 € Ni na zalogi

  Slušalke Tel1  HF. Standardni 3,5 mm vhod se prilega na vse mobilne aparate z 3,5 mm jack -vhodom. Ustrezajo za Apple, Samsung, Sony Xperia, Htc, Lg, Nokia, Huawei, Alcatel in ostale telefone, predvajalnike ,tablice (vse, ki imajo standardni vhod za slušalke 3,5mm). Zelena barva.

  9,99 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 9,99 € Ni na zalogi

  Slušalke Tel1  HF. Standardni 3,5 mm vhod se prilega na vse mobilne aparate z 3,5 mm jack -vhodom. Ustrezajo za Apple, Samsung, Sony Xperia, Htc, Lg, Nokia, Huawei, Alcatel in ostale telefone, predvajalnike ,tablice (vse, ki imajo standardni vhod za slušalke 3,5mm). Modra barva.

  9,99 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
Prikazujem 1 - 56 od 56 izdelkov