Novosti

Akcije

Informacije

Oprema za Motorola Moto C Plus

V rubriki se nahaja dodatna oprema, katera je primerna za mobilnik Motorola Moto C Plus. V rubriki najdete etuije, torbice, zaščitna stekla, folije, ovitke in drugo opremo za vaš aparat Motorola Moto C Plus.

Oprema za Motorola Moto C Plus 6 izdelkov.

Prikazujem 1 - 6 od 6 izdelkov
 • 6,96 € Na zalogi

  Silikon Etui zaščita za Motorola Moto C Plus. Odlična in elegantna zaščita. Odlična zaščita vašega mobilnika. Prozorna barva. TPU Ultra tanek 0,3mm /Prozorna. Ustreza za Motorola Moto C Plus.

  6,96 €
  Na zalogi
 • 14,50 € Na zalogi

  Preklopna torbica "window" za Motorola Moto C Plus. Narejen iz sintetičnega materiala, notranji del TPU (silikon za oprijem aparata). Flip cover v črni barvi. Ustreza za Motorola Moto C Plus. Magnetno zapiranje.

  14,50 €
  Na zalogi
 • 9,99 € Na zalogi

  Slušalke Tel1  HF. Standardni 3,5 mm vhod se prilega na vse mobilne aparate z 3,5 mm jack -vhodom. Ustrezajo za Apple, Samsung, Sony Xperia, Htc, Lg, Nokia, Huawei, Alcatel in ostale telefone, predvajalnike ,tablice (vse, ki imajo standardni vhod za slušalke 3,5mm). Zelena barva.

  9,99 €
  Na zalogi
 • 14,99 € Na zalogi

  Zunanji multimedijski zvočnik za mobilne telefone,tablice in druge naprave, opremljene z bluetooth povezavo. Zvočnik je dodatno opremljen z vhodom USB, ki omogoča uporabo zunanjih USB medijev in pomnilniških kartic MICRO SD do 32 GB, kar nam dajeneomejene možnosti za poslušanje glasbe.

  14,99 €
  Na zalogi
 • 16,90 € Ni na zalogi

  Preklopna torbica za Motorola Moto C Plus, barvita zasnova. Priročni žepki za kartice, vizitke, denar. Siva barva. Odlična torbica in zaščita za vaš mobilnik. Notranji del Tpu slikon ponuja dodatno zaščito aparata. Ustreza za Motorola Moto C Plus.

  16,90 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 9,99 € Ni na zalogi

  Slušalke Tel1  HF. Standardni 3,5 mm vhod se prilega na vse mobilne aparate z 3,5 mm jack -vhodom. Ustrezajo za Apple, Samsung, Sony Xperia, Htc, Lg, Nokia, Huawei, Alcatel in ostale telefone, predvajalnike ,tablice (vse, ki imajo standardni vhod za slušalke 3,5mm). Modra barva.

  9,99 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
Prikazujem 1 - 6 od 6 izdelkov