Novosti

Akcije

Informacije

Oprema za Samsung Galaxy Note 10 Pro

V rubriki se nahaja dodatna oprema, katera je primerna za mobilnik Samsung Galaxy Note 10 Pro. V rubriki najdete etuije, torbice, zaščitna stekla, folije in drugo opremo za vaš aparat Samsung Galaxy Note 10 Pro.

Oprema za Samsung Galaxy Note 10 Pro 5 izdelkov.

Prikazujem 1 - 5 od 5 izdelkov
 • 13,99 € Na zalogi

  Zaščitna torbica za Samsung Galaxy Note 10 Pro. Narejena je iz visoko kakovostnega sintetičnega materiala, notranji del TPU (termoplastični poliuretan) ponuja dodatno zaščito. Notranji predalček za kartico, magnetno zapiranje, kvalitetna izdelava. Torbica v črni barvi. Ustreza za Samsung Galaxy Note 10 Pro.

  13,99 €
  Na zalogi
 • 13,99 € Na zalogi

  Zaščitna torbica za Samsung Galaxy Note 10 Pro. Narejena je iz visoko kakovostnega sintetičnega materiala, notranji del TPU (termoplastični poliuretan) ponuja dodatno zaščito. Notranji predalček za kartico, magnetno zapiranje, kvalitetna izdelava. Torbica v zlati barvi. Ustreza za Samsung Galaxy Note 10 Pro.

  13,99 €
  Na zalogi
 • 13,99 € Na zalogi

  Zaščitna torbica za Samsung Galaxy Note 10 Pro. Narejena je iz visoko kakovostnega sintetičnega materiala, notranji del TPU (termoplastični poliuretan) ponuja dodatno zaščito. Notranji predalček za kartico, magnetno zapiranje, kvalitetna izdelava. Torbica v modri barvi. Ustreza za Samsung Galaxy Note 10 Pro.

  13,99 €
  Na zalogi
 • 9,99 € Na zalogi

  Silikonski Etui "Carbon Case" za Samsung Galaxy Note 10 Pro. Odlična in elegantna zaščita. Odlična zaščita vašega mobilnika. Motiv karbona in brušenega aluminija na zadnji strani. Ustreza za Samsung Galaxy Note 10 Pro. Črna barva.

  9,99 €
  Na zalogi
 • 14,99 € Na zalogi

  Zunanji multimedijski zvočnik za mobilne telefone,tablice in druge naprave, opremljene z bluetooth povezavo. Zvočnik je dodatno opremljen z vhodom USB, ki omogoča uporabo zunanjih USB medijev in pomnilniških kartic MICRO SD do 32 GB, kar nam dajeneomejene možnosti za poslušanje glasbe.

  14,99 €
  Na zalogi
Prikazujem 1 - 5 od 5 izdelkov