Novosti

Akcije

Informacije

Oprema za Samsung Galaxy S10 Plus

V rubriki se nahaja dodatna oprema, katera je primerna za mobilnik Samsung Galaxy S10 Plus. V rubriki najdete etuije, torbice, zaščitna stekla, folije, ovitke in drugo opremo za vaš aparat Samsung Galaxy S10 Plus.

Oprema za Samsung Galaxy S10 Plus 4 izdelkov.

Prikazujem 1 - 4 od 4 izdelkov
 • 6,96 € Na zalogi

  Silikonski etui za Samsung Galaxy S10 Plus. Odlična in elegantna zaščita. Odlična zaščita vašega mobilnika. Prozorna barva. TPU Ultra tanek 0,3mm /Prozorna. Ustreza za Samsung Galaxy S10 Plus.

  6,96 €
  Na zalogi
 • 14,99 € Na zalogi

  Etui "Glass Case" za Samsung Galaxy S10 Plus. Odlična in elegantna zaščita. Etui je izdelan iz dveh materialov: steklene površine in gumirane obrobe, ki ščiti telefon pred mehanskimi poškodbami. Ustreza za Samsung Galaxy S10 Plus. Rdeča barva. Slike simbolične iz katerih je razvidna oblika in barva etuija.

  14,99 €
  Na zalogi
 • 14,99 € Na zalogi

  Zunanji multimedijski zvočnik za mobilne telefone,tablice in druge naprave, opremljene z bluetooth povezavo. Zvočnik je dodatno opremljen z vhodom USB, ki omogoča uporabo zunanjih USB medijev in pomnilniških kartic MICRO SD do 32 GB, kar nam dajeneomejene možnosti za poslušanje glasbe.

  14,99 €
  Na zalogi
 • 14,99 € Ni na zalogi

  Etui "Glass Case" za Samsung Galaxy S10 Plus. Odlična in elegantna zaščita. Etui je izdelan iz dveh materialov: steklene površine in gumirane obrobe, ki ščiti telefon pred mehanskimi poškodbami. Ustreza za Samsung Galaxy S10 Plus. Pink barva. Slike simbolične iz katerih je razvidna oblika in barva etuija.

  14,99 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
Prikazujem 1 - 4 od 4 izdelkov