Novosti

Akcije

Informacije

Oprema za Huawei P40 Lite E

V rubriki se nahaja dodatna oprema, katera je primerna za mobilnik Huawei P40 Lite E. V rubriki najdete etuije, torbice, zaščitna stekla, folije, ovitke in drugo opremo za vaš aparat Huawei P40 Lite E.

Oprema za Huawei P40 Lite E 9 izdelkov.

Prikazujem 1 - 9 od 9 izdelkov
 • 6,96 € Na zalogi

  Silikon Etui zaščita za Huawei P40 Lite E. Odlična in elegantna zaščita. Odlična zaščita vašega mobilnika. Prozorna barva. TPU Ultra tanek 0,3mm /Prozorna. Ustreza za Huawei P40 Lite E.

  6,96 €
  Na zalogi
 • 9,99 € Na zalogi

  Silikonski Etui "Carbon Case" za Huawei P40 Lite E. Odlična in elegantna zaščita. Odlična zaščita vašega mobilnika. Motiv karbona in brušenega aluminija na zadnji strani. Ustreza za Huawei P40 Lite E. Črna barva.

  9,99 €
  Na zalogi
 • 13,94 € Na zalogi

  Preklopna torbica, etui za Huawei P40 Lite E, barvita zasnova. Priročni žepki za 2 kartici, vizitke, denar. Črna barva. Odlična torbica in zaščita za vaš mobilnik. Notranji del Tpu slikon ponuja dodatno zaščito aparata. Ustreza za Huawei P40 Lite E.

  13,94 €
  Na zalogi
 • 10,90 € Na zalogi

  Silikonski Etui 360 pokriva sprednjo in zadnjo stran mobilnika Huawei P40 Lite E. Odlična in elegantna zaščita. Odlična zaščita vašega mobilnika. Prozorna barva. TPU Ultra tanek 0,3mm /Prozorna. Slika simbolična. Ustreza za Huawei P40 Lite E.

  10,90 €
  Na zalogi
 • 14,99 € Na zalogi

  Zunanji multimedijski zvočnik za mobilne telefone,tablice in druge naprave, opremljene z bluetooth povezavo. Zvočnik je dodatno opremljen z vhodom USB, ki omogoča uporabo zunanjih USB medijev in pomnilniških kartic MICRO SD do 32 GB, kar nam dajeneomejene možnosti za poslušanje glasbe.

  14,99 €
  Na zalogi
 • 14,99 € Ni na zalogi

  Etui "Glass Case" za Huawei P40 Lite E. Odlična in elegantna zaščita. Etui je izdelan iz dveh materialov: steklene površine in gumirane obrobe, ki ščiti telefon pred mehanskimi poškodbami. Ustreza za Huawei P40 Lite E. Črna barva. Slike simbolične iz katerih je razvidna oblika in barva etuija.

  14,99 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 14,99 € Ni na zalogi

  Etui "Glass Case" za Huawei P40 Lite E. Odlična in elegantna zaščita. Etui je izdelan iz dveh materialov: steklene površine in gumirane obrobe, ki ščiti telefon pred mehanskimi poškodbami. Ustreza za Huawei P40 Lite E. Rdeča barva. Slike simbolične iz katerih je razvidna oblika in barva etuija.

  14,99 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 14,99 € Ni na zalogi

  Etui "Glass Case" za Huawei P40 Lite E. Odlična in elegantna zaščita. Etui je izdelan iz dveh materialov: steklene površine in gumirane obrobe, ki ščiti telefon pred mehanskimi poškodbami. Ustreza za Huawei P40 Lite E. Pink barva. Slike simbolične iz katerih je razvidna oblika in barva etuija.

  14,99 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 12,99 € Ni na zalogi

  Dvojna zaščita, "ARMOR" za Huawei P40 Lite E. Notranji del Tpu silikon z ojačanim zunanjim delom PC polikarbonat. Dostop do vseh funkcij, polnjenje, slušalke, glasnost, itd. Črna barva. Ustreza za Huawei P40 Lite E. Slike simbolične.

  12,99 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
Prikazujem 1 - 9 od 9 izdelkov