Novosti

Akcije

Informacije

Oprema za LG Q70

V rubriki se nahaja dodatna oprema, katera je primerna za mobilnik LG Q70. V rubriki najdete etuije, torbice, zaščitna stekla, folije in drugo opremo za vaš aparat LG Q70.

Oprema za LG Q70 6 izdelkov.

Prikazujem 1 - 6 od 6 izdelkov
 • 9,99 € Na zalogi

  Silikonski Etui "Carbon Case" za LG Q70. Odlična in elegantna zaščita. Odlična zaščita vašega mobilnika. Motiv karbona in brušenega aluminija na zadnji strani. Ustreza za LG Q70. Črna barva.

  9,99 €
  Na zalogi
 • 13,99 € Na zalogi

  Preklopna torbica "Smart Book" za LG Q70. Narejena je iz visoko  kakovostnega sintetičnega materiala, notranji del TPU (termoplastični poliuretan) ponuja dodatno zaščito. Notranji predalček za kartico, magnetno zapiranje, kvalitetna izdelava. Torbica v rdeči barvi. Slike simbolične. Iz slik je razvidna oblika in barva torbice. Ustreza za LG Q70.

  13,99 €
  Na zalogi
 • 13,99 € Na zalogi

  Preklopna torbica "Smart Book" za LG Q70. Narejena je iz visoko  kakovostnega sintetičnega materiala, notranji del TPU (termoplastični poliuretan) ponuja dodatno zaščito. Notranji predalček za kartico, magnetno zapiranje, kvalitetna izdelava. Torbica v modri barvi. Slike simbolične. Iz slik je razvidna oblika in barva torbice. Ustreza za LG Q70.

  13,99 €
  Na zalogi
 • 13,99 € Na zalogi

  Preklopna torbica "Smart Book" za LG Q70. Narejena je iz visoko  kakovostnega sintetičnega materiala, notranji del TPU (termoplastični poliuretan) ponuja dodatno zaščito. Notranji predalček za kartico, magnetno zapiranje, kvalitetna izdelava. Torbica v zlati barvi. Slike simbolične. Iz slik je razvidna oblika in barva torbice. Ustreza za LG Q70.

  13,99 €
  Na zalogi
 • 13,99 € Ni na zalogi

  Preklopna torbica "Smart Book" za LG Q70. Narejena je iz visoko kakovostnega sintetičnega materiala, notranji del TPU (termoplastični poliuretan) ponuja dodatno zaščito. Notranji predalček za kartico, magnetno zapiranje, kvalitetna izdelava. Torbica v črni barvi. Slike simbolične. Iz slik je razvidna oblika in barva torbice. Ustreza za LG Q70.

  13,99 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 6,96 € Ni na zalogi

  Silikonski etui za LG Q70. Odlična in elegantna zaščita. Odlična zaščita vašega mobilnika. Črna barva. Ustreza za LG Q70.

  6,96 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
Prikazujem 1 - 6 od 6 izdelkov