Dostavo blaga opravlja pogodbeni partner Pošta Slovenije

Stroški dostave :  Prav tako pa ob dostavi kupec plača stroške dostave, ki so odvisni od teže paketa. (Glej znesek v košarici - Dostava ).
Pošta Slovenije ob plačilu ob prevzemu NE zaračuna nobene dodatne provizije. Poštna provizija je že všteta v ceno dostave. Ob prevzemu plačate znesek kot je naveden ob naročilu.

Blago je odpremljeno še isti dan v kolikor je naročilo oddano do 15:00 ure (ponedeljek, torek, sreda, četrtek, petek). Naročila oddana v soboto do 10:00 ure so pravtako odpremljena še isti dan. Naročila oddana v soboto po 10:00 uri, v nedeljo in med prazniki so odpremljena prvi delovni dan.

Dostava je možna na delovno mesto ali dom.

V primeru, da kakšnega naročenega artikla trenutno ni na zalogi, vas bomo obvestili po elektronski pošti ali telefonu.

Obravnava poškodovanih pošiljk

Če ste ob prevzemu pošiljke opazili, da je artikel ali paket fizično poškodovan morate sprožiti postopek odškodnine pri Pošti Slovenije. To storite tako, da paket prinesete na pošto takoj ko opazite poškodbo. Poštne uslužbence opozorite, da je treba izpolniti obrazec Zapisnik o poškodovani pošiljki, ki ga nato tudi podpišete. Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo odškodnina rešena v najkrajšem možnem času.