Kupec ima štirinajst (14) dni časa, da sporoči prodajalcu na kontaktni naslov, da odstopa od pogodbe, pri čemer mu ni potrebno navajati razloga.
Blago mora kupec vrniti v tridesetih (30) dneh po sporočilu o odstopu od pogodbe na svoje stroške. Prav tako se šteje za odstop od pogodbe, če kupec vrne prejeto blago v roku za odstop od pogodbe štirinajst (14) dni brez posebnega sporočila o odstopu. Priložena mora biti kopija računa in izpolnjen obrazec za odstop od nakupa.

V izogib dodatnim stroškom, prosimo upoštevajte, da lahko ogled in preizkus prejetega blaga opravite le v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja in kot je to običajno v klasičnih trgovinah. Vsakršno "preizkušanje", ki odstopa od navedenega, šteje za uporabo blaga, pri čemer skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov sami odgovarjate za zmanjšano vrednost blaga.

Priporočamo vam, da izdelkov, pri katerih takoj po prejemu ugotovite, da barva, velikost ali katera izmed drugih lastnosti ni taka kot ste si predstavljali, ne odpirate v celoti ali jih sploh ne odprete. Pri morebitnem odpiranju embalaže pazite, da embalaže ne poškodujete.

Vrnjeno blago bomo pregledali in, če bo pri pregledu ugotovljeno, da ste vrnili blago, ki je bilo uporabljeno, je poškodovano, brez dela ali celotne embalaže, s poškodovano embalažo, oziroma z drugimi pomankljivostmi, vam bomo obračunali naslednje stroške:

  • v primeru, da je originalna embalaža izdelka poškodovana ali nepopolna, najmanj 15% vrednosti izdelka, vendar ne manj kot 2,00 €
  • v primeru vidne uporabe izdelka (vidne manjše poškodbe oziroma spremembe na izdelku) najmanj 25% vrednosti kupnine, vendar ne manj kot 5,00 € oziroma več, če gre za odrgnine ali druge na izdelku trajno vidne posledice uporabe.

Vračilo kupnine se izvede najkasneje v roku 14-ih dni od prejetja vrnjenih artiklov na TRR kupca oz. na PayPal račun kupca v kolikor je kupec ob naročilu izbral plačilo s PayPal.