Novosti

Akcije

Informacije

Oprema za Samsung Galaxy Xcover 5

V rubriki se nahaja dodatna oprema, katera je primerna za mobilnik Samsung Galaxy Xcover 5. V rubriki najdete etuije, torbice, zaščitna stekla, folije, ovitke in drugo opremo za vaš aparat Samsung Galaxy Xcover 5.

Oprema za Samsung Galaxy Xcover 5 7 izdelkov.

Prikazujem 1 - 7 od 7 izdelkov
 • 3,65 € Na zalogi
  Novo

  Stylus Pisalo za zaslon na dotik s kemičnim svinčnikom. Barva: srebrna

  3,65 €
  Na zalogi
 • 29,90 € Ni na zalogi

  Ovitek Spigen "Tough Armor" za Samsung Galaxy Xcover 5 v črni barvi. Sestavljen je iz dveh delov. Notranji del je izdelan iz prožnega TPU gela, ki se odlično prilega vašemu telefonu, zunanji del pa iz visokokakovostnega trdega polikarbonata, ki ščiti vašo mobilno napravo pred najhujšimi poškodbami. Ustreznost: Samsung Galaxy Xcover 5. 

  29,90 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 29,90 € Ni na zalogi

  Ovitek Spigen "Tough Armor" za Samsung Galaxy Xcover 5 v gunmetal barvi. Sestavljen je iz dveh delov. Notranji del je izdelan iz prožnega TPU gela, ki se odlično prilega vašemu telefonu, zunanji del pa iz visokokakovostnega trdega polikarbonata, ki ščiti vašo mobilno napravo pred najhujšimi poškodbami. Ustreznost: Samsung Galaxy Xcover 5. 

  29,90 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 13,94 € Ni na zalogi
  Novo

  Preklopna torbica, etui za Samsung Galaxy Xcover 5 barvita zasnova. Priročni žepki za 2 kartici, vizitke, denar. Modra barva. Odlična torbica in zaščita za vaš mobilnik. Notranji del Tpu slikon ponuja dodatno zaščito aparata. Ustreza za Samsung Galaxy Xcover 5.

  13,94 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 13,94 € Ni na zalogi
  Novo

  Preklopna torbica, etui za Samsung Galaxy Xcover 5 barvita zasnova. Priročni žepki za 2 kartici, vizitke, denar. Črna barva. Odlična torbica in zaščita za vaš mobilnik. Notranji del Tpu slikon ponuja dodatno zaščito aparata. Ustreza za Samsung Galaxy Xcover 5.

  13,94 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 6,96 € Ni na zalogi
  Novo

  Silikonski etui za Samsung Galaxy Xcover 5. Odlična in elegantna zaščita. Odlična zaščita  vašega mobilnika. Prozorna barva. TPU Ultra tanek 0,5mm /Prozorna. Ustreza za Samsung Galaxy Xcover 5. Slika simbolična.

  6,96 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 10,90 € Ni na zalogi
  Novo

  Preklopna torbica, etui "flexi" za Samsung Galaxy Xcover 5. Narejen iz sintetičnega materiala, notranji del TPU (termoplastični poliuretan) ponuja dodatno zaščito vašega mobilnika, magnetno zapiranje. Slika simbolična. Črna barva. Ustreznost - Samsung Galaxy Xcover 5. 

  10,90 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
Prikazujem 1 - 7 od 7 izdelkov