Silikon etui za Huawei P9, 0,5mm, Črna barva Povečaj

Silikon etui za Huawei P9, 0,5mm, Črna barva

Nov izdelek

Silikon Etui za vaš mobilnik Huawei P9. Narejen je iz visoko kakovostnega prilagodljivega TPU (termoplastični poliuretan). Oblikovan v edinstven slog, ki zagotavlja biserno svetlečo površino. Črna barva. Ultra tanek 0,5mm.

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

6,96 €

Več podatkov

Silikonski etui za SHuawei P9 v črno biserni barvi
 
Popolen oprijem
Ta vzdržljiv silikon za Huawei P9 ščiti vaš pametni telefon dolgo in zanesljivo. Huawei P9 ovitek je popolnoma prilagojen z vašim pametnim telefonom. Zajema napravo natančno,ščiti robove in zadnji del .Dostop do vseh priključkov in nadzore (kamero, polnilni kabel, slušalke, nadzor glasnosti, itd). To zagotavlja optimalno uporabo pametnega telefona.
 
 
Popolna Uporabnost
Tpu ovitek Huawei P9 se enostavno namesti,popolnoma zaščiti robove in zadnji del,tako da vam ni treba skrbeti za praske.
 
Priporočamo zaščitno steklo za ekran!
 
Prilagodljiv in zanesljiv
Z uporabo Huawei P9 silikonskega ovitka, je vaš pametni telefon dobro zaščiten pred praskami, poškodbami in drugimi zunanjimi vplivi. Zaščita je zagotovljena z TPU (termoplastični poliuretan).Material je odporen proti praskam in temperaturnim razlikam, celo v skrajnih pogojih. Njena elastičnost zagotavlja učinkovito zaščito pred praskami za napravo.
 
 
Oblikovanje
Minimalističen videz zaščitnega ovitka Huawei P9 ohranja prepoznavnost vaše naprave.Ne dodaja prevelike debeline.
Karakteristike
Barva: črna / biserno svetleči odtenek
Material:TPU (termoplastični poliuretan) / tanek 0,5mm
Zaščita zadnjega dela in robov
Dostop do vseh funkcij
Aparat ni v ceni.