Etui Dual Armor za Samsung Galaxy Grand Prime, Črna barva Povečaj

Etui Dual Armor za Samsung Galaxy Grand Prime, Črna barva

Nov izdelek

Dvojna zaščita, Dual ARMOR za Samsung Galaxy Grand Prime s funkcijo stojala. Notranji del Tpu silikon z ojačanim zunanjim delom PC polikarbonat, ki se namesti po želji.  Funkcija stojala. Dostop do vseh funkcij, polnjenje, slušalke, glasnost, itd. Črna barva.

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

12,99 €

Več podatkov

Dual ARMOR etui za Samsung Galaxy Grand Prime v črni barvi
 
Popolen oprijem
Ta vzdržljiv Dual ARMOR ovitek za Samsung Galaxy Grand Prime ščiti vaš pametni telefon dolgo in zanesljivo.Samsung Galaxy Grand Prime ovitek je popolnoma prilagojen z vašim pametnim telefonom. Zajema napravo natančno,ščiti robove in zadnji del .Dostop do vseh priključkov in nadzore (kamero, polnilni kabel, slušalke, nadzor glasnosti, itd). To zagotavlja optimalno uporabo pametnega telefona.
Zunanji del narejen iz PC polikarbonata,ki ima vgrajeno stojalo ,ki jo lahko uporabite.
 
Popolna Uporabnost
Tpu ovitek za Samsung Galaxy Grand Prime se enostavno namesti,popolnoma zaščiti robove in zadnji del,tako da vam ni treba skrbeti za praske.
 
Priporočamo zaščitno steklo za ekran!
 
Prilagodljiv in zanesljiv
Z uporabo Dual ARMOR ovitka, je vaš pametni telefon dobro zaščiten pred praskami, poškodbami in drugimi zunanjimi vplivi. Zaščita je zagotovljena z TPU (termoplastični poliuretan),Notranji del in Zunanji PC polikarbonat.Material je odporen proti praskam in temperaturnim razlikam, celo v skrajnih pogojih. Njena elastičnost zagotavlja učinkovito zaščito pred praskami za napravo.
 
 
Oblikovanje
Dvojna zaščita s funkcijo stojala za Samsung Galaxy Grand Prime
Karakteristike
Barva:
Črna / Zunanji del PC Polikarbonat
 
Zaščita zadnjega dela in robov
Dostop do vseh funkcij
Aparat ni v ceni.