Novo Etui Dual Armor za Samsung Galaxy S7, zelena barva Povečaj

Etui Dual Armor za Samsung Galaxy S7, zelena barva

Nov izdelek

Dvojna zaščita, Dual ARMOR za Samsung Galaxy S7 s funkcijo stojala. Notranji del Tpu silikon z ojačanim zunanjim delom PC polikarbonat, ki se namesti po želji.  Funkcija stojala. Dostop do vseh funkcij, polnjenje, slušalke, glasnost, itd. Zelena barva.

Več podatkov

Pozor: Zadnji kosi na zalogi!

12,99 €

Več podatkov

Dual ARMOR etui za Samsung Galaxy S7 v zeleni barvi
 
Popolen oprijem
Ta vzdržljiv Dual ARMOR ovitek za Samsung Galaxy S7 ščiti vaš pametni telefon dolgo in zanesljivo. Samsung Galaxy S7 ovitek je popolnoma prilagojen z vašim pametnim telefonom. Zajema napravo natančno,ščiti robove in zadnji del .Dostop do vseh priključkov in nadzore (kamero, polnilni kabel, slušalke, nadzor glasnosti, itd). To zagotavlja optimalno uporabo pametnega telefona.
Zunanji del narejen iz PC polikarbonata,ki ima vgrajeno stojalo ,ki jo lahko uporabite.
 
Popolna Uporabnost
Tpu ovitek za Samsung Galaxy S7 se enostavno namesti,popolnoma zaščiti robove in zadnji del,tako da vam ni treba skrbeti za praske.
 
Priporočamo zaščitno steklo za ekran!
 
Prilagodljiv in zanesljiv
Z uporabo Dual ARMOR ovitka, je vaš pametni telefon dobro zaščiten pred praskami, poškodbami in drugimi zunanjimi vplivi. Zaščita je zagotovljena z TPU (termoplastični poliuretan),Notranji del in Zunanji PC polikarbonat.Material je odporen proti praskam in temperaturnim razlikam, celo v skrajnih pogojih. Njena elastičnost zagotavlja učinkovito zaščito pred praskami za napravo.
 
 
Oblikovanje
Dvojna zaščita s funkcijo stojala za Samsung Galaxy S7 
Karakteristike
Barva: zelena
zelenaZunanji del PC Polikarbonat
Črna / Notranji del Tpu 
Zaščita zadnjega dela in robov
Dostop do vseh funkcij
Aparat ni v ceni.