Silikon etui za Sony Xperia X, 0,5mm, Črna barva Povečaj

Silikon etui za Sony Xperia X, 0,5mm, Črna barva

Nov izdelek

Silikon Etui za vaš mobilnik Sony Xperia X. Narejen je iz visoko kakovostnega prilagodljivega TPU (termoplastični poliuretan). Oblikovan v edinstven slog, ki zagotavlja biserno svetlečo površino. Črna barva. Ultra tanek 0,5mm.

Več podatkov

6,96 €

Več podatkov

Silikonski etui za Sony Xperia X v črno biserni barvi
 
Popolen oprijem
Ta vzdržljiv silikon za Sony Xperia X ščiti vaš pametni telefon dolgo in zanesljivo. Sony Xperia X ovitek je popolnoma prilagojen z vašim pametnim telefonom. Zajema napravo natančno,ščiti robove in zadnji del .Dostop do vseh priključkov in nadzore (kamero, polnilni kabel, slušalke, nadzor glasnosti, itd). To zagotavlja optimalno uporabo pametnega telefona.
 
 
Popolna Uporabnost
Tpu ovitek Sony Xperia X se enostavno namesti,popolnoma zaščiti robove in zadnji del,tako da vam ni treba skrbeti za praske.
 
Priporočamo zaščitno steklo za ekran!
 
Prilagodljiv in zanesljiv
Z uporabo Sony Xperia X silikonskega ovitka, je vaš pametni telefon dobro zaščiten pred praskami, poškodbami in drugimi zunanjimi vplivi. Zaščita je zagotovljena z TPU (termoplastični poliuretan).Material je odporen proti praskam in temperaturnim razlikam, celo v skrajnih pogojih. Njena elastičnost zagotavlja učinkovito zaščito pred praskami za napravo.
 
 
Oblikovanje
Minimalističen videz zaščitnega ovitka Sony Xperia X ohranja prepoznavnost vaše naprave.Ne dodaja prevelike debeline.
Karakteristike
Barva: črna / biserno svetleči odtenek
Material:TPU (termoplastični poliuretan) / tanek 0,5mm
Zaščita zadnjega dela in robov
Dostop do vseh funkcij
Aparat ni v ceni.