Akcija! Silikon etui za Huawei Ascend Mate 7 +Zaščitno steklo zaslona Povečaj

Silikon etui za Huawei Ascend Mate 7 +Zaščitno steklo zaslona

Nov izdelek

Silikon Etui zaščita Ovitek za Huawei Mate 7. Narejen je iz visoko kakovostnega prilagodljivega TPU (termoplastični poliuretan). V paketu priloženo  Zaščitno steklo za zaščito zaslona. Prozorna barva,tanek 0,3mm. Ovitek zaščiti zadnji del in robove vašega mobilnika in ponuja tudi odličen oprijem.

Več podatkov

Pozor: Zadnji kosi na zalogi!

14,99 €

-25%

19,98 €

Več podatkov

Silikonski etui za Huawei Ascend Mate 7 v prozorni barvi ,tanek 0,33mm z zaščitnim steklom
 
Popolen oprijem
Ta vzdržljiv silikon za Huawei Mate 7 ščiti vaš pametni telefon dolgo in zanesljivo. Huawei Mate 7 ovitek je popolnoma prilagojen z vašim pametnim telefonom. Zajema napravo natančno,ščiti robove in zadnji del .Dostop do vseh priključkov in nadzore (kamero, polnilni kabel, slušalke, nadzor glasnosti, itd). To zagotavlja optimalno uporabo pametnega telefona.
 
 
Popolna Uporabnost
Tpu ovitek Huawei Mate 7 se enostavno namesti,popolnoma zaščiti robove in zadnji del,tako da vam ni treba skrbeti za praske.
 
Priporočamo zaščitno steklo za ekran!
 
Prilagodljiv in zanesljiv
Z uporabo Huawei Mate 7 silikonskega ovitka, je vaš pametni telefon dobro zaščiten pred praskami, poškodbami in drugimi zunanjimi vplivi. Zaščita je zagotovljena z TPU (termoplastični poliuretan).Material je odporen proti praskam in temperaturnim razlikam, celo v skrajnih pogojih. Njena elastičnost zagotavlja učinkovito zaščito pred praskami za napravo.
 
 
Oblikovanje
Minimalističen videz zaščitnega ovitka Huawei Mate 7 ohranja prepoznavnost vaše naprave.Ne dodaja prevelike debeline.
Karakteristike
Barva: Prozorna
Material:TPU (termoplastični poliuretan), Tanek 0,33mm
Zaščita zadnjega dela in robov
+ 1x zaščitno steklo
Dostop do vseh funkcij
Aparat ni v ceni.