Torbica "Twin 2v1" za Huawei Mate 9, črna barva

Nov izdelek

Torbica "Twin 2v1" za Huawei Mate 9 je kombinacija preklopne torbice in silikonskega etuija z zadnjim delom iz umetnega usnja. Uporabljate lahko samo silikonski etui ali skupno kot preklopno torbico. Silikonski etui se namesti v torbico s pomočjo magneta, ki ni viden. Črna barva. Ustreza za Huawei Mate 9.

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

18,95 €

Več podatkov

Elegantna in praktična torbica za Huawei Mate 9, ima enostavno snemljiv notranji etui, kar omogoča ločeno uporabo torbice ali etuija, glede na vaše želje in potrebe.
Uporabite lahko torbico z etuijem ali pa samo zaščitni etui, ki ga enostavno ločite od torbice, saj je na njo pritrjen z močnim magnetom.
Notranji zaščitni etui nudi odlično zaščito zadnje strani in robov, če pa ga uporabite skupaj s torbico, pa povečate zaščito tudi ekranu telefona.
Notranji etui je izdelan iz trpežnega silikona z zadnjo stranico iz umetnega usnja in se telefonu popolnoma prilega, zato ga odlično ščiti.
Nameščen ima močan magnet, ki ni viden, omogoča pa hitro sestavljanje s torbico.
Torbica je izdelana iz umetnega usnja, kar ji daje eleganten videz, kvalitetni šivi povečajo njeno trdnost, izrezi za funkcije telefona, trije notranji žepki za kartice in eden večji žep za denar ali dokumente, pa še povečajo njeno uporabnost. Zapira se z magnetnim trakom.