Etui "Alu" za Huawei P9, Zlata barva

Nov izdelek

Etui "Alu" za Huawei P9. Edinstvena zasnova, cool design naredi vaš mobilni telefon bolj privlačen in nenavaden. Natančni izrezi, dvodelno oblikovan, nudi enostavno vstavljanje in odstranjevanje, Ultra-tanek ,ki se odlično prilega vašemu mobilnemu aparatu. Bumper zlate barve ponuja zaščito robov in zadnjega dela za vaš aparat Huawei P9.

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

13,98 €

Več podatkov

Alu Bumper za Huawei P9.Edinstvena zasnova,cool design, oblikovan dvodelno, kar nudi enostavno vstavljanje in odstranjevanje.
Ultra-tanek in lahek alu okvir,ki se odlično prilega na mobilnik.Bumper zlate barve ponuja zaščito robov in zadnjega dela Huawei P9.
 
Montaža
Zadnjo stranico izvlečete počasi iz okvirja,pazljivo da jo ne prepogibate, vstavite aparat in potisnete nazaj zadnji del,tako da zaskoči.Zadnji del ima zaščitno nalepko,ki jo odstranite.Glej slike .
 
Popolen oprijem
Bumper ponuja zaščito robov in zadnjega dela,odličen oprijem in nemoteno delovanje Huawei P9.
Priporočamo zaščitno steklo.
Popolna Uporabnost
Ultra-tanek in lahek kovinski okvir Alu Bumper Huawei P9. Tanka bombažna plast znotraj okvirja zagotovi večjo zaščito za rob telefona.Enostaven za vstavljanje in odstranjevanje.
 
Prilagodljiv in zanesljiv
Z uporabo Huawei P9 Bumper okvirja,je vaš pametni telefon dobro zaščiten na robovih in zadnjem delu pred praskami, poškodbami in drugimi zunanjimi vplivi.
 
 
Oblikovanje
Minimalističen videz zaščitnega okvirja,Alu Bumper za Huawei P9 ohranja prepoznavnost vaše naprave.Ne dodaja prevelike debeline.
Karakteristike
Barva: Zlata
Material: Alu okvir Pazljivo pri montaži da ne zvijete okvirja!
Zaščita robov aparata in zadnjega dela,logo odprtina
Dostop do vseh funkcij
Enostavna montaža dvodelno oblikovan
Aparat ni v ceni.